здр.колеги нов съм в форума,знам че има много теми за разхода на гориво но изкам да си задам въпроса още веднъж.на газ ми гори около 33 на 100 грацко. бензин около 16-18 на 100.сменихме и изпаритела с нов. кабели свещи всичко и е наред.та се чудим от каде може да е толкова голям разхода.центровка е правена няколко пати с цел намяляване на мощноста и по малко да гори ама уви!!!алфа 145 1.6 боксер.ще ида и на газ анализатор и но няма какво да ми кажат различно което знам.ако можете помагайте.с обикновена газова е.сас спортен филтар съм но това не признак за толкова голям разходмерси предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
голям разход на газ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от diqn.armenov Покажи съобщениенякакви идей?sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Точно на газ-анализатор ще оправят кочината.
Защото и аз се пиша разбирач, ама когато я пипна точния човек се оказа, че съм я задушил навсякъде, освен още няколкото простотии, които откри Роби.
Твоя мотор има един от най-добрите инжекциони.
Такова количество гориво е невъзможно да изгори тоя мотор.
Следователно просто го издухва.
Някой мерил ли е компресия на тоя мотор, защото ако са изпърдяли клапаните и са се остъргали сегментите, каквото и да правите, все ще е тая!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
понеже неразбирам много ,утре ще я закарам на газ анализатор и иако несе открие грешката за разхода си обещавам че я закарам на балканту...свалям и по сносниоте неща и другото на купището.нямам нерви да си играя ..дадох сумат и пари и разправии за едното нищо.НО дано се открие грешката.за първи пат ще хода на газаджия.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТакова количество гориво е невъзможно да изгори тоя мотор.. то за всяка кола важи това ....
точка
Comment
Comment